Saltar al contenido
Portada » Política de privacitat

Política de privacitat

Política de privadesa i protecció de dades.

Aquesta Política de Privadesa forma part integrant de les Condicions Generals de https://cedules.cat. Serà aplicable a les dades de caràcter personal que els usuaris de la pàgina web https://cedules.cat facilitin, així com a aquelles altres que puguin comunicar durant el desenvolupament d’una relació contractual amb l’empresa en compliment del Reglament UE 2016/679, el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (GDPR).

Així mateix , en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre , sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), t’informem que les Dades de Caràcter Personal que ens facilites voluntàriament s’incorporen al fitxer automatitzat, amb el nom CLIENTS I/O PROVEÏDORS, la finalitat és la gestió dels usuaris dels serveis de https://cedules.cat . El responsable és Jordi Moré Botelho amb DNI 46055998Q amb adreça al Carrer Velia núm. 15, Baixos – 08016 Barcelona

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’exercici de tasques d’informació, assessorament i altres activitats pròpies de https://cedules.cat. Aquestes dades només seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

https://cedules.cat adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat , integritat i confidencialitat de les dades conforme al que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell , de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació dels mateixos .

L’usuari podrà a qualsevol moment exercitar els drets d’accés , oposició , rectificació i cancel·lació reconeguts a l’ esmentat Reglament (UE). L’ exercici d’aquests drets pot fer-ho el propi usuari a través de correu electrònic a info@cedules.cat o a l’adreça : Carrer Vèlia , 15, Baixos – 08016 Barcelona.

L’usuari manifesta que totes les dades facilitats per ell són certs i correctes , i es compromet a mantenir -los actualitzats , comunicant els canvis a info@cedules.cat

1 Qui és el responsable del tractament de les teves dades ?

https://cedules.cat

Titular: Jordi Moré Botelho

Adreça : C/ Velia 15 Baixos , 08016 Barcelona.

Correu electrònic : info@cedules.cat

Tel. 93 408 06 68 / 600 435 435

NIF: 46055998Q

2 Amb què finalitat tractem les teves dades personals ?

A https://cedules.cat, tractarem les teves dades personals recollits a través del Lloc Web, amb les següents finalitats :

1. En cas de contractació dels serveis oferts a través d’ https://cedules.cat , per mantenir la relació contractual, així com la gestió , administració , informació , prestació i millora del servei .

2. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats a https://cedules.cat. Per a aquesta finalitat https://cedules.cat . podrà tractar dades identificatius i de contacte

Els camps dels formularis són d’emplenament obligatòria , sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquests dades .

3 Legitimació :

El tractament de les teves dades es realitza amb les bases jurídiques següents que legitimen el mateix :

1. La sol·licitud d’ informació i/o la contractació dels béns i serveis de https://cedules.cat, els quals termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, prèviament a una eventual contractació .

2. El consentiment lliure , específic , informat i inequívoc , mentre t’informem posant a la teva disposició la present política de privadesa , que després de la lectura de la mateixa , en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una clara acció afirmativa, com el marcatge d’una casella disposada a aquest efecte . Podràs retirar el consentiment a qualsevol moment , a través dels mitjans disponibles per fer-ho .

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud , resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis .

Els usuaris garanteixen que les dades personals aportats són veritables , exactes , complets i actualitzats , ja que seran els únics responsables de qualsevol dany o perjudici , directe o indirecte , que pogués ocasionar – se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació .

Així mateix , a l’ efecte de garantir el deure de qualitat i l’ actualització de les dades , l’usuari haurà de comunicar a https://cedules.cat . qualsevol modificació que pogués tenir lloc a les dades facilitats a través dels mitjans disponibles per a això .

4 Per quant temps es conserven les dades personals recollits ?

Les dades personals proporcionats es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats .

5 A què destinataris es comunicaran les teves dades ?

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a https://cedules.cat, excepte obligació legal.

L’únic destinatari de les dades comunicats serà el responsable del fitxer i a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

6 Què mesures de seguretat implementem per a la protecció de les teves dades personals ?

En resposta a la seva preocupació per garantir la seguretat i confidencialitat dels seus dades , li informem que https://cedules.cat ha adoptat mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la destrucció , pèrdua , mal ús, alteració accidental o il·lícita , comunicació o accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitats

7 Quins són els teus drets sobre les teves dades personals ?

Els usuaris del lloc web podran exercitar davant https://cedules.cat , en la mesura que siguin aplicables, els següents drets : accés a les dades personals , rectificació , supressió , limitació del tractament , oposició al tractament , portabilitat de les dades i, quan el tractament es base en el consentiment , el dret a retirar-lo en qualsevol moment .

Els usuaris podran exercitar aquests drets , identificant- se degudament amb el seu DNI i dirigint-se per via postal o electrònica a les adreces indicades a l’ apartat “Responsable del tractament ”.

Els usuaris també tindran dret a presentar una reclamació davant l’ autoritat de protecció de dades competent (l’Agència Espanyola de Protecció de Dades ) si consideren vulnerats els seus drets

.